· 

foodpairing het gerecht antwerpen

foodpairing "Het gerecht" antwerpen

tartaar van limousin-rund met chorizo en kalfszwezerik, bijgestaan door bietjes, dragon en curry

bijpassende wijn van het huis was een witte Luberon van M. Chapoutier

wij hadden zelf een rode Meursault bij van V. Latour

 


St. Jacobsvrucht en schotse zalm met een garnituur van knolselder, paddestoelen en reypenaer XO

de wijn die het gerecht erbij koos was een roter veltliner van Eckhof

en wij schonken er een Temet bij


Skrei, garnalen en een sausje van witbier met wat boerenkool en kikkererwten

de bijpassende wijn was een chardonnay

en wij prefereerden een krachtig houtgelagerde Sancerre van Herve Baudry


lam, ras el hamout met raapjes, pastinaak en ui

met de prestige wijn van Paul Vercammen van les trois tomates: Poly Fenoll

en de meegebrachte Pico Maccario


we sloten af met een waanzinnig lekker combinatie van chocolade, mango, passievrucht en pistache

en dronken er een verouderde Pacherenc du Vic-Bilh bij

Reactie schrijven

Commentaren: 0