foodpairing "Het gerecht" antwerpen
tartaar van limousin-rund met chorizo en kalfszwezerik, bijgestaan door bietjes, dragon en curry
bijpassende wijn van het huis was een witte Luberon van M. Chapoutier
wij hadden zelf een rode Meursault bij van V. Latour
St. Jacobsvrucht en schotse zalm met een garnituur van knolselder, paddestoelen en reypenaer XO
de wijn die het gerecht erbij koos was een roter veltliner van Eckhof
en wij schonken er een Temet bij
Skrei, garnalen en een sausje van witbier met wat boerenkool en kikkererwten
de bijpassende wijn was een chardonnay
en wij prefereerden een krachtig houtgelagerde Sancerre van Herve Baudry
lam, ras el hamout met raapjes, pastinaak en ui
met de prestige wijn van Paul Vercammen van les trois tomates: Poly Fenoll
en de meegebrachte Pico Maccario
we sloten af met een waanzinnig lekker combinatie van chocolade, mango, passievrucht en pistache
en dronken er een verouderde Pacherenc du Vic-Bilh bij
Reactie schrijven